Jeg beklager, Mister

Aller først vil jeg takke for de fine tilbakemeldingene, både her og på facebook, jeg blir oppriktig glad for hver eneste en! Jeg har lest gjennom innlegget om Mister og Emina, og jeg ser at jeg (om mulig) fremstiller Mister som enda mer tåpelig og dum følsom enn det han egentlig er. Hunden er jo i klasse med Lassie, Laika og Båtsman:

BustedDog1643cardinalmister

(Alle disse bildene er riktignok tatt før vi fikk en baby i hus, så dette er før han ble Mister-Gråt)

Uansett, for å gjøre urett rett, og la Mister atter skinne som den stjernen han er, tenkte jeg å vise dere noen bilder jeg tok i morges da jeg lagde frokost. Her viser Mister både dømmekraft og impulskontroll, når han etter lang litt betenkningstid takker nei til både et plastlokk og (klok av skade) en tepose:

"Kan det smake med et lokk, kanskje?"

«Kan det smake med et lokk, kanskje?»

"Neeei? Eller jo? Nei?"

«Neeei? Eller jo? Nei?»

"Hva med en tepose, som i forrige uke?"

«Hva med en tepose, som i forrige uke?»

"Senere vil jeg kanskje angre på dette"

«Senere vil jeg kanskje angre på dette?»

Og sånn går dagene!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s