Et hundeliv

Så, vi er fremdeles forkjølet. Med vi mener jeg Emina. Jeg vil nødig være utleverende med henne, men jeg våger likevel å si at hun ikke er den av den typen som lider i stillhet. Dag og natt glir litt i hverandre, og jeg vil tror at det for tiden renner en 50-50 blanding av blod og kaffe i årene mine. Det er i tillegg den tiden av året hvor eksamen henger over meg hva jeg enn gjør og siden Kyrre for sikkerhetsskyld har blitt forkjølet han også, tar jeg den verste støyten med Emina.

Uansett, det var ikke meg, Kyrre eller Emina dette skulle handle om, men vår gode venn Mister. Han synes nok i starten at det var fint at Emina hadde blitt forkjølet, for da er vi alle hjemme hele tiden. Men etter sånn cirka fem minutter tror jeg han hadde fått nok. Emina vil nemlig ha min fulle oppmerksomhet hele tiden nå, og det får hun jo selvfølgelig, og da går det på bekostning av -nettopp, Mister. Vi på vår side prøver å inkludere han i leken, som for eksempel et kappløp:

hundeliv4hundeliv2

men enda vi ga han forsprang ville han ikke være med.

Etter noen dager med enda mer gråt/piping/sutring enn normalt (jeg trodde strengt tatt ikke at det gikk an engang), endret han drastisk taktikk i går. For etter 9 år uten så mye som et boff, bare piping, uling og gråt, gikk han i går kveld ut på terrassen -og bjeffet. Vi har helt seriøst trodd at hunden hadde en eller annen produksjonsfeil som gjorde at han ikke kunne bjeffe, og ble mildt sagt overrasket. Han hørtes til og med ut som en vanlig hund!  Han bjeffet høyt, og lavt, og høyt igjen, i sikkert fem minutter øvde han seg på sin nye tillærte egenskap. Først var det morsomt, men så ble vi bare bekymret. Jeg kan ikke fordra bjeffing, og han som er så verbal ellers (gråte-verbal mener jeg), bør ikke kunne bjeffe heller. Han vil bare misbruke det.

I morges var han seg selv igjen, med pip og gråt, men da han utover ettermiddagen ble veldig pågående og viste tydelig at han ville ha all oppmerksomhet ble jeg, naturlig nok, bekymret for at han skulle huske hva han hadde gjort kvelden i forveien, og påkalle oppmerksomhet på den måten. -Okei, tenkte jeg, vi får finne en måte hvor Mister får all oppmerksomheten, men som kan være underholdende for stakkars Emina også:

Vaske vesle brumlemann, med klut og kost og såpevann

Vaske vesle brumlemann, med klut og kost og såpevann

 Jeg tror ikke det var helt det han hadde i tankene.

PS: Jeg har to ganger blitt spurt om det er greit for meg at noen deler innlegg videre på Facebook. Det er det selvfølgelig!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s