5 Tips for en rolig hjemmedag

Etter den forferdelige gårsdagen, er hun på 10 kg forståelig nok veldig sliten i dag. Vi skulle egentlig i åpen barnehage, men bestemte oss heller for å bli hjemme og ta en rolig dag. Uansett hvor nødvendig det er, så kan det jo likevel fort bli kjedelig med slike dager, så derfor tenkte jeg at Emina kunne komme med forslag til ting hun liker å gjøre hjemme, så kanskje noen blir inspirert av dette.

1) Du kan gi veldig høyt, og veldig tydelig uttrykk for at du er sulten NÅ, og at det eneste du vil ha er ost! Når du så får en osteskive maltrakterer du denne på det groveste, før du ikke ofrer den så mye som et blikk engang.

Processed with VSCOcam with f2 preset

2) Du kan stappe fingrene dine inn i de små, fargerike rørene. De kan si hva de vil, men om det ikke var meningen at man skulle gjøre dette, hadde de heller ikke hatt plass til nøyaktig en finger! Disse finner du ofte i jakkelommer og i vesker, begge deler ofte tilgjengelig i gangen.

Processed with VSCOcam with c1 preset

3) Du kan se på den hvite underholdningsmaskinen. Det er to måter å bruke denne på. Om den er i gang, er det kjekkest å se inn vinduet på den. Om den er avslått derimot, kan du trykke på de betydningsløse knappene på den. Det er ingen forskjell mellom 30 C finvask, eller 60 C syntetisk, så det spiller ingen rolle om du justerer på dette like før noen starter den.

Processed with VSCOcam with f2 preset

4) Du kan gå i klesskapet ditt, og finne nye måter du kan kombinere antrekkene dine på. Gjenbruk og flerbruk er i vinden som aldri før, og det er kjekt å finne nye bruksmåter for plagg du egentlig var lei av. Tenk nytt!

Processed with VSCOcam with f2 preset

5) Du kan ta deg en to timers høneblund, og nekte å sove andre steder enn oppå din mor, som er traumatisert etter gårsdagen og lar deg gjøre det du vil. Dette passer perfekt om hun virker litt stresset, og du mistenker at hun egentlig har mye å gjøre.

Processed with VSCOcam with f2 preset

For mer inspirasjon, les gjerne dette innlegget også! Ha en fin, kaotisk, rotete og produktiv mandag!

Reklamer

En kommentar om “5 Tips for en rolig hjemmedag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s