Babyvettregler

Påsken nærmer seg, og fjellvettreglene er atter i vinden. Her i huset har vi i tillegg babyvettregler som vi må forholde oss til. De er konstant i endring, og det som er høyaktuelt denne uken er kanskje et ikke-tema neste uke. Her er (noen) av rimelig mange regler som dominerer i hjemmet i disse dager:

1) Legg aldri ut på tur over stuegulvet uten de prikkete gummistøvlene. Man vet aldri når man trenger vanntette føtter, og dessuten får de deg til å se rimelig fet ut, som en bonus.

20140313-184758.jpg

2) Meld fra hvor du går. Høyt og tydelig, og gjerne flere ganger på rad. Har du ikke ord enda, holder det å skrike mens du løper mot destinasjonen. Unntaket er om du går en plass du egentlig ikke har lov. Da gjelder det å snike seg stille bort, det ene sekundet regelvakten ser i en annen retning.

3) Pakk ned nødvendig utstyr. Ignorer det helt i når regelvaktene i flere dager snakker seg i mellom om ting de ikke finner, som for eksempel babycallen.  Har du pakket det ned, så er det for en grunn, og da er det ingen vits i å pakke det opp igjen.

20140313-185022.jpg

 

4) Legg ikke ut i badekaret uten trening.

20140313-184930.jpg

 

5) Utstyr deg riktig i møte med ville dyr. Og ellers også, hørselvern er alltid en god ide. Del gjerne med de mindre heldigstilte. Man vet for eksempel aldri når en hund plutselig får bruk for et sugerør.

20140313-185128.jpg

 

6) Spar på kreftene, og grav deg ned i tide. Har du ingenting å grave deg ned i, fungerer varm pels veldig bra.

20140313-185222.jpg

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s